Huuraccommodaties op campings

In de afgelopen jaren is er op de door Alan Rogers geselecteerde campings een groot aantal luxueuze stacaravans en chalets bijgekomen. Campingeigenaren zijn ervan overtuigd dat het extra comfort dat zij met deze accommodaties kunnen bieden een grote groep vakantiegangers aanspreekt.

Het verblijf in een stacaravan of chalet is een ideale manier om de vrijheid van het kamperen te combineren met het comfort dat men thuis gewend is, terwijl men ook kan profiteren van alle voorzieningen die er op de camping aanwezig zijn, zoals zwembaden, horeca, faciliteiten voor sport en spel enzovoort.

Campingaccommodaties in Europa

Stacaravans en Chalets

Een verblijf in een stacaravan of chalet is ideaal voor een actieve gezinsvakantie met de gemakken van thuis, zoals een ijskast met diepvries, een gasstel en een douche.

Parcs Résidentiels de Loisirs

Parcs Residentiels de Loisirs of PRL's zijn terreinen met uitsluitend accomodaties en eersteklas voorzieningen zoals zwembaden, restaurants, golfbanen enzovoort.

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...