IT66280

Camping Baia del Marinaio

Vada, Toscane, Toscane

Alan Rogers overzicht

Deze goed beheerde, particuliere camping biedt een complete vakantie die aan al uw wensen kan voldoen zonder het terrein te verlaten. De voorzieningen zijn van hoge kwaliteit en het zwembadcomplex is fantastisch. De 200 vlakke en schaduwrijke toerplaatsen met 6A-elektriciteit liggen aan de ene kant van een kleine weg, afgescheiden van de 200 bungalows (50 te huur). De twee restaurants, bar en pizzeria zijn het hele seizoen geopend, net als de uitstekende winkel en bazaar.

Kaart

Routebeschrijving...
Sla van de S1/E80 af naar Cecina en volg de weg naar Vada. De camping staat goed aangegeven aan de linkerkant van de weg naar Marina di Cecina.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Baia del Marinaio, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...