FR24310

Camping Caravaning la Bouquerie

Saint Geniès-en-Périgord, Dordogne, Aquitaine

Alan Rogers overzicht

La Bouquerie is centraal gelegen om gemakkelijk de hele Dordogne te verkennen. Toch is er geen geluidsoverlast. Er zijn nieuwe eigenaren die investeren in nieuwe voorzieningen. De meeste voorzieningen zijn in de prachtig gerenoveerde gebouwen in Périgordstijl. U vindt hier een bar en restaurant met uitzicht op het zwembadcomplex met een groot zonneterras. Het uitstekende restaurant heeft een gevarieerde menukaart en is redelijk geprijsd. Er zijn 185 plaatsen, waarvan 58 toerplaatsen, die in grootte variëren (80-120 m²). Ze zijn vlak, met gras, deels beschaduwd en hebben 10A-elektriciteit.

Kaart

Routebeschrijving...
De camping staat aangegeven aan de oostkant van de D704 Sarlat-Montignac, ongeveer 500 m ten noorden van de kruising met de D64 naar St.-Geniès. Ga van de D704 af bij het campingbord en neem de eerste weg links richting La Bouquerie. De camping ligt recht voor u.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Caravaning la Bouquerie, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...