Camping de la Semois
BE0714

Camping de la Semois

Sainte Cécile, Luxemburg, Wallonië

Alan Rogers overzicht

La Semois is een aantrekkelijke gezinscamping in de Belgische Ardennen, gelegen op een rustige plek aan de oever van de rivier de Semois. Dit is een ideale uitvalsbasis om te gaan wandelen, mountainbiken en kanovaren. Fietsen en kano’s zijn op de camping te huur. De 110 toerplaatsen hebben een grasondergrond, goede schaduw en 10A-elektriciteit. Ze zijn niet gemarkeerd en niet altijd vlak. Auto’s en motoren moeten bij de ingang geparkeerd worden om zo een veilige en rustige omgeving te creëren. Over het terrein stroomt een ondiepe beek, die samen met de speeltuin een favoriete speelplek vormt voor kinderen. Omdat de toegang smal en steil is, is het terrein vooral geschikt voor tenten en kleine campers.

Voorzieningen

Drie toiletgebouwen (1 nieuw). Overdekte afwasplaats met warm water. Café/snackbar. Verhuur van kano’s en fietsen. Speeltuin. Trampoline. Kinderboerderij. Spelletjesruimte. Activiteitenprogramma. Toeristische informatie. Huuraccommodaties. WiFi bij de bar (gratis).

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Restaurant
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Lees meer over Camping de la Semois op: Officiële Website.

Kaart

Routebeschrijving...
Komende uit Brussel over de A4, afrit 23A en via de N899 naar Transinne, Maissin en Paliseul. Doorrijden tot Menuchenet en dan via de N89 naar Bouillon. Na Bouillon de N83 naar Florenville en na ongeveer 20 km bereikt u Sainte-Cécile, waar de camping goed staat aangegeven.

Bijzonderheden

U kunt nu...

Meer weten over Camping de la Semois?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping de la Semois, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...