Camping du Théatre Romain
FR84290

Camping du Théatre Romain

Vaison-la-Romaine, Vaucluse, Provence

Alan Rogers overzicht

Deze gezinsvriendelijke camping ligt op loopafstand van het mooie stadje Vaison, dat beschikt over een uitstekend toerismebureau, winkels, restaurants en musea. Er zijn 66 vlakke plaatsen en deze hebben allemaal elektriciteit (5/10A), water en afvoer en zijn 100 m² groot. De meeste plaatsen hebben een ondergrond van gras, soms grind en zijn van elkaar gescheiden door hagen en bomen, waardoor er gedeeltelijk schaduw is. Er zijn ook negen stacaravans te huur. Dit is een rustig terrein zonder georganiseerde animatie, ideaal voor een ontspannen vakantie en een goede uitvalsbasis voor het verkennen van het omringende Provençaalse landschap.

Voorzieningen

Twee verwarmde toiletgebouwen met voorzieningen voor baby’s en mindervaliden. Wasserette. Dagelijks vers brood. Pizzabusje 2 keer per week. Automaat met warme en koude dranken. Zwembad (10/5-30/9). Speeltuin. Tafeltennis. Tafelvoetbal. Snooker. Jeu-de-boules. Gedeeltelijk WiFi (gratis).

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • TV-kamer

Lees meer over Camping du Théatre Romain op: Officiële Website.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem vanuit het noorden de A7 en slaf af bij Bollène. Volg de borden Vaison-la-Romaine, rijd door de stad heen (D975) en volg de campingborden.

U kunt nu...

Meer weten over Camping du Théatre Romain?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping du Théatre Romain, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...