Camping Etche Zahar
FR64100

Camping Etche Zahar

Urt, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine

Alan Rogers overzicht

Kleine, aantrekkelijke camping met opvallend ruime staanplaatsen op gras, gescheiden door struiken. Grotere plaatsen met minder schaduw, achteraan kleinere plaatsen met schaduw voor tenten. 14 plaatsen hebben elektriciteit (10A) en 2 zijn verhard. Er zijn ook 27 stacaravans en 10 chalets te huur. Camping is zeer geschikt voor mindervaliden; twee chalets met speciale faciliteiten voor mindervaliden. De gastvrije Engelssprekende eigenaar is terecht trots op zijn eco-vriendelijke camping en heet u van harte welkom. Rustig gelegen en ideaal om te ontspannen in een landelijke omgeving.

Voorzieningen

Het enige toiletgebouw was zeer schoon toen wij er waren. Wasfaciliteiten. Kleine winkel. Afhaalmaaltijden (juli/aug). Zwembad (juni-okt.). Kleine bibliotheek. Camperservice (slang nodig). Speeltoestellen. Fietsverhuur. Internet. WiFi (juli/aug, tegen betaling). Accommodaties te huur. Huisdieren niet toegestaan 1-20/8.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • TV-kamer

Kaart

Routebeschrijving...
Rijd vanaf Bayonne in oostelijke richting op de D1 en vervolgens de A64 op. Neem afslag 4 door rechtsaf te slaan op D936. Links op D123 richting Urt. Volg ‘Toutes Directions’ naar D257. Rechts bij brandweer naar camping aan de linkerkant.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Etche Zahar, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...