FR24760

Camping le Bosquet

Domme, Dordogne, Aquitaine

Alan Rogers overzicht

Deze geweldige, kleine camping tussen Sarlat en Bergerac ligt in een prachtig landschap en is schitterend aangelegd met bloemen en struiken. Er zijn 57 vlakke grasplaatsen (36 toerplaatsen) met 10A-elektriciteit en van elkaar gescheideen door struiken en bomen die voor schaduw zorgen. De rest is voor stacaravans die te huur zijn. De rivier de Dordogne ligt op 300 m; hier kun je heerlijk kanovaren en er is een verhuur naast de camping.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem de D46 van Sarlat naar Vitrac. Steek in Vitrac de rivier over. De camping ligt 1 km verder aan uw rechterhand en wordt goed aangegeven.

U kunt nu...

Reserveren voor Camping le Bosquet?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping le Bosquet, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...