Camping le Manoir
FR07520

Camping le Manoir

Tournon-sur-Rhône, Ardèche, Rhône Alpes

Alan Rogers overzicht

Le Manoir is een kleine particuliere camping gelegen aan de oever van de rivier de Doux in een beboste vallei. Er zijn 70 vlakke grasplaatsen (30 toerplaatsen), waarvan de meeste een verharde ondergrond hebben. Grote bomen zorgen voor schaduw en het terrein is mooi aangelegd. Er is een groot zwembad en avontuurlijke speeltuin. In juli en augustus worden zowel op als buiten de camping animatieprogramma's georganiseerd. Er is op sommige plekken directe toegang tot de rivier die geschikt is voor vissen, kanoën en zwemmen. Deze camping wordt niet aanbevolen voor grote voertuigen.

Voorzieningen

Een toiletgebouw met redelijke faciliteiten (in hoogseizoen soms aan de krappe kant). Beperkt aantal waterpunten. Wasruimte. Camperservice. Kleine winkel. Bar, restaurant en afhaalmaaltijden. Buitenzwembad. Speelterrein. Buitenfitness. Jeu-de-boules. Activiteiten en entertainment (hoogseizoen). Tv-kamer. Vissen. Zwemmen in rivier. Fietsverhuur. Gas. Houtskoolbarbecues niet toegestaan. WiFi (tegen betaling).

  • Vissen in de buurt
  • Strandcamping
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Kaart

Routebeschrijving...
Neem op de A7 afslag 13 (Tain l’Hermitage) en volg de RN86 naar Tournon. Rijd door Tournon heen en sla linksaf op de rotonde bij Sport 2000 en ga onder de brug door. De camping ligt na 1,5 km aan de rechterhand.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping le Manoir, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...