Camping le Plô
FR81220

Camping le Plô

Le Bez, Tarn, Midi-Pyrénées

Alan Rogers overzicht

Camping Le Plô ligt in het kleine dorp Le Bez op een hoogte van 600 m, in het hart van de streek Sidobre. Le Plô is een kleine, sympathieke familiecamping met een recent gebouwd zwembad en goed kinderbad. Het is een goede plek voor wie een rustige vakantie wil hebben in een traditionele, landelijke omgeving. Er zijn 65 grote, met gras begroeide plaatsen, waarvan 45 met elektriciteit (6A) en sommige met schaduw van grote bomen. In het hoogseizoen worden sporttoernooien gehouden, o.a. in voetbal. Tafeltennis is populair en de vriendelijke Nederlandse eigenaar is altijd in voor een spelletje.

Voorzieningen

Toiletgebouw met zit- en hurktoiletten, warme douches en open wastafels. Voorzieningen voor mindervaliden. Babyruimte. Zwembad en kinderbad (15/6-15/9). Grote spelletjesruimte. Bibliotheek. Speeltuin. Sportveld. Tafeltennis. Fietsverhuur. Animatie en activiteiten (hoogseizoen). Gedeeltelijk WiFi (tegen betaling). Toeristische informatie. Zaklantaarn is handig.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein

Kaart

Routebeschrijving...
Komende uit het westen (Castres) neemt u de D822 tot Bel Air. Daarna de D80 naar Le Bez. Volg de campingborden.

U kunt nu...

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping le Plô, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...