Camping le Vert Gazon
FR80140

Camping le Vert Gazon

Fort-Mahon-Plage, Somme, Picardië

Alan Rogers overzicht

Ontdek de Franse badplaats Fort-Mahon-Plage wanneer u verblijft op deze kleine familiecamping met zijn 123 plaatsen op vlak grasland. Er zijn 40 plaatsen voor caravans en campers en twee gebieden voor tenten. De enthousiaste eigenaar organiseert animatie in het hoogseizoen (vooral Frans van karakter). De hele streek wordt druk bezocht in het hoogseizoen en biedt alle wateractiviteiten die u zich kunt wensen. De gemeente heeft gezorgd voor gratis driewielers waarmee mindervaliden mee naar het strand genomen kunnen worden. Er zijn vlakke fietsroutes door het bos en naar de kust.

Voorzieningen

Groot, gerenoveerd toiletgebouw met verwarming heeft douches en wastafels in cabines. Voorzieningen voor mindervaliden. Bar met snacks en disco (juli/aug). Klein verwarmd zwembad met kinderbad (juni-sept). Jeu-de-boules. Fietsverhuur. Gedeeltelijk WiFi (gratis).

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Kaart

Routebeschrijving...
Neem op de A16 afslag 24. Volg de D32 om Rue heen en volg de richting Fort-Mahon-Plage. De camping ligt aan de rechterkant.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping le Vert Gazon, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...