Camping les Etangs du Moulin
FR02020

Camping les Etangs du Moulin

Suzy, Aisne, Picardië

Alan Rogers overzicht

Les Etangs du Moulin is een kleine, prettige camping ten zuiden van St.-Quentin, die in de laatste jaren veranderd is in een vakantiedorpje ‘uit het Wilde Westen’. U kunt hier verblijven op een van 61 toerplaatsen (met 6A-elektriciteit) of in een tipi, een ‘roulotte’ en een ‘cabane’. Er zijn maar liefst acht meren op het terrein, waarvan twee gevuld met forel en twee met karper. Een ideale plek dus om te vissen; materiaal kan gehuurd worden. De receptie, het restaurant en de bar zijn allemaal in Western-stijl. Er zijn mountainbikes te huur en routes beschikbaar.

Voorzieningen

Twee goed onderhouden, moderne toiletgebouwen met warme douches en wastafels in cabines. Wasfaciliteiten. Restaurant, bar/snackbar. Speeltuin. Trampolines. Volleybal. Vissen. Mountainbikes en skelters te huur. Toeristische informatie. Tipi’s, roulottes en cabanes te huur. Gedeeltelijk WiFi (gratis).

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café

Kaart

Routebeschrijving...
De camping ligt dichtbij de plaats Suzy, ten westen van Laon. Neem vanuit Laon de D7 naar Cessières en volg de borden naar Suzy en de camping.

Bijzonderheden

U kunt nu...

Reserveren voor Camping les Etangs du Moulin?

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping les Etangs du Moulin, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...