FR40780

Camping les Petits Ecureuils

Biscarrosse, Les Landes, Aquitaine

Alan Rogers overzicht

Les Petits Ecureuils is een kleine, particuliere camping op 3 km van het enorme Meer van Cazaux en 8 km van de beroemde Atlantische stranden. De 70 vlakke toerplaatsen zijn van een goede grootte, sommige met schaduw en de meeste zijn voorzien van elektriciteit (6A). Ook is er een aantal stacaravans te huur. De voorzieningen bestaan onder andere uit een zwembad met peuterbad en een bar/restaurant dat o.a. met vers bereide pizza’s. Fietsen is populair in dit gebied en er zijn kilometerslange uitstekende routes door de bossen.

Kaart

Routebeschrijving...
Volg vanuit Sanguinet de D652 in zuidelijke richting naar Biscarrosse. En volg daar de borden naar de camping.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping les Petits Ecureuils, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...