Camping les Portes du Beaujolais
FR69030

Camping les Portes du Beaujolais

Anse, Rhône, Rhône Alpes

Alan Rogers overzicht

Op Les Portes du Beaujolais, vlakbij de A6 bij Anse, wacht u een warm welkom van Valerie en haar enthousiaste team. Deze goed gerunde camping heeft veel te bieden, zowel op het terrein als in de naaste omgeving. De receptie is comfortabel en gastvrij, en heeft verschillende lokale wijnen in de aanbieding die u kunt proeven. Er zijn 133 toerplaatsen op gras, sommige open en sommige met schaduw, met keurig gesnoeide heggen ter afscheiding. Alle plaatsen hebben 16A-elektriciteit en vele ook eigen water. Er zijn 65 chalets te huur waaronder 2 eco-lodges met planten op het dak.

Voorzieningen

Moderne toiletgebouwen met voorzieningen voor mindervaliden. Babyruimte. Camperservice. Wasmachines. Winkel (hele seizoen). Verkoop campinggas. Bar, restaurant, afhaalmenu’s (30/6-31/8). Zwembad en kinderbad (1/5-30/9). Speeltuin. Sportveld. Tennis. Minigolf. Jeu-de-boules. Spelletjesruimte. Internet en overal WiFi (gratis). Chalets, stacaravans en tipi (tot 4 pers.) te huur.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Lees meer over Camping les Portes du Beaujolais op: Officiële Website.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem afslag 32 van de A6 en volg de N6 naar Anse. De camping staat zowel aan de noord- als aan de zuidkant van het dorp aangegeven. Er is een hoogtelimiet: 3 m vanuit het zuiden, 2,8 m vanuit het noorden.

U kunt nu...

Meer weten over Camping les Portes du Beaujolais?

Reserveren voor Camping les Portes du Beaujolais?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping les Portes du Beaujolais, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...