NL6928

Camping Park & Wellness Ons Buiten

Oostkapelle, Zeeland, Zeeland

Alan Rogers overzicht

Camping Ons Buiten is een kwaliteitscamping gelegen in het Zeeuwse landschap op slechts 2,5 km van zee. De standplaatsen zijn minimaal 100 mē en voorzien van een waterpunt, elektriciteit, kabel-tv en afvoer. De plaatsen zijn autovrij, parkeren kan vlakbij. Ons Buiten is een bestemming voor het hele gezin en tijdens het seizoen worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen kunnen lekker spelen in het speciale kinderbad en volwassen bezoekers relaxen in het uitstekende wellnesscentrum.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem afslag 12 van de A15 richting Middelburg en volg de N57 ca 50 km. Neem de N287 (Waterstraat) naar Oostkapelle volgen. Camping staat goed aangegeven.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Park & Wellness Ons Buiten, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...