Camping Saint Martin
FR81110

Camping Saint Martin

Sorèze, Tarn, Midi-Pyrénées

Alan Rogers overzicht

Camping Saint Martin heeft 45 toerplaatsen met 10A-elektriciteit en 6 chalets te huur. Alle plaatsen liggen op gras. Soms worden ze afgebakend door jonge aanplant; de schaduw moet van de enkele oude bomen komen. Er zijn 6 nogal krappe plaatsen gereserveerd voor campers. Het kleine zwembad is goed omheind en voorzien van een hek. In de receptie bevindt zich ook een kleine bar en snackbar en deze serveren o.a. drankjes, snoep, delicatessen en snacks. U bent echter slechts 100 m verwijderd van de winkels in het centrum.

Voorzieningen

Goed ingericht toiletgebouw met warme douches. Faciliteiten voor mindervaliden. Camperservice. Overdekte gootstenen voor de (af)was en een wasmachine. Kleine winkel. Bar met tv. Snackbar. Zwembad. Alle voorzieningen zijn open van 15/6-15/9. Tafeltennis. Jeu-de-boules. Volleybalnet. Gemeenschappelijke barbecue. Speeltuintje. Animatie in het hoogseizoen.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Buitenzwembad
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Kaart

Routebeschrijving...
Sorèze ligt aan de D85, ongeveer 25 km ten zuidwesten van Castres en 5 km ten oosten van Revel. De camping staat in de stad goed aangegeven.

U kunt nu...

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Saint Martin, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...