FR64080

Camping Tamaris Plage

Saint Jean-de-Luz, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine

Alan Rogers overzicht

Deze populaire, kleine en leuke camping wordt goed onderhouden en is het hele jaar geopend. Gelegen net buiten de stad en slechts gescheiden van het strand door een weg. De 30 toerplaatsen, alle met 7/10A-elektriciteit, zijn redelijk groot, liggen in de schaduw op licht hellend terrein en worden van elkaar gescheiden door hagen. De camping is in juli en augustus volgeboekt met gezinnen die lang blijven, dus reserveren is dan echt nodig. Er zijn ongeveer 40 huurstacaravans. In het vrijetijdscentrum met clubhuis is een verwarmd zwembad en allerlei andere gratis voorzieningen voor kinderen en volwassenen. Fitness, Turks bad, massage enz. tegen betaling. Er is geen winkel, maar aan de overkant is er dagelijks brood verkrijgbaar en sommige dingen kunnen bij de receptie gekocht worden.

Kaart

Routebeschrijving...
Rijd over de N10 naar het zuiden, neem 1,5 km na Guethary de 1e weg rechts (voor de oprit naar de autoweg en het Carrrefour Centre Commercial) en volg de campingborden.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Camping Tamaris Plage, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...