FR29050

Castel Camping l’Orangerie de Lanniron

Quimper, Finistère, Bretagne

Alan Rogers overzicht

L’Orangerie, een mooie en rustige familiecamping op een 17de-eeuws, 38 ha groot landgoed, vroeger het huis van de bisschop van Quimper, is aantrekkelijk gelegen aan de oever van Odet. De camping heeft 199 plaatsen op gras, 156 toerplaatsen, die variëren qua type, grootte en services. Ze zijn vlak, worden begrensd door heggen en struiken en de toegangswegen. Alle plaatsen hebben elektriciteit en 88 hebben ook nog water en afvoer. Het restaurant is in de 17de-eeuwse orangerie en de beide tuinen zijn geopend voor het publiek. De originele buitengebouwen zijn op een mooie manier omgebouwd en liggen rondom een ommuurde binnenplaats. De camping wordt gebruikt door touroperators (30 plaatsen).

Kaart

Routebeschrijving...
Volg vanaf Quimper de borden Quimper Sud, dan de borden Toutes Directions en de algemene campingborden, uiteindelijk ziet u borden richting Lanniron.

U kunt nu...

Reserveren voor Castel Camping l’Orangerie de Lanniron?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Castel Camping l’Orangerie de Lanniron, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...