Croft Farm Leisure & Waterpark
UK4150

Croft Farm Leisure & Waterpark

Tewkesbury, Gloucestershire, Midden-Engeland

Alan Rogers overzicht

Croft Farm is een watersportcentrum met licentie van de AALA en er worden door de Royal Yachting Association goedgekeurde lessen gegeven in windsurfen, zeilen, kajakken en kanoën. De camping aan het meer heeft 140 vlakke plaatsen, waarvan 80 toerplaatsen, die voorzien zijn van 10A-elektriciteit. 70 hebben een ondergrond van grind, maar weinig schaduw of beschutting. Tor de voorzieningen behoren een volledig uitgeruste sportschool met professionele instructeurs en een sauna. Op afspraak zijn ook sportmassages, aromatherapie en schoonheidsbehandelingen mogelijk. Het clubhuis heeft een terras aan het meer en er is een nieuwe boothelling.

Voorzieningen

Een modern sanitairgebouw (open in de zomermaanden) heeft uitstekende, moderne voorzieningen met ruime, warme douches en gootstenen. De verwarmde voorzieningen in het hoofdgebouw zijn altijd open en geschikter voor koude tijden. Het heeft toiletten, wastafels en douches, een wasruimte en faciliteiten voor mindervaliden. Watersportcentrum met winkel en vergaderzaal. Café/bar (vr-zo in het laagseizoen, dagelijks in het hoogseizoen). Sportzaal. Afhaalmenu’s. Speelterrein. Vissen. Sleutel voor slagboom en sanitair (£ 5 borg). Omheind hondenuitlaatgebied. Gratis WiFi in clubhuis. Pods te huur.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Golf
  • Restaurant
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Lees meer over Croft Farm Leisure & Waterpark op: Officiële Website.

Kaart

Routebeschrijving...
Bredon’s Hardwick ligt halverwege Tewkesbury en Bredon aan de B4080. De camping staat goed aangegeven aan de westkant van het dorp en de ingang is tegenover de ‘Cross Keys Inn’. Neem vanaf de M5 op kruising 9 de A438 richting Tewkesbury, sla bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Shannon Way), rechtsaf bij de volgende verkeerslichten (Northway Lane), over de brug en sla linksaf The Park (landgoed) in. Ga de brug over en sla op de T-splitsing rechtsaf de B4080 op, de camping ligt direct rechts.

U kunt nu...

Meer weten over Croft Farm Leisure & Waterpark ?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Croft Farm Leisure & Waterpark , dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...