Domaine d’Aucroix
FR25140

Domaine d’Aucroix

Baume-les-Dames, Doubs, Franche-Comté

Alan Rogers overzicht

Le Domaine d'Aucroix is een vakantiecomplex dichtbij de mooie stad Baume-les-Dames. Het bestaat uit een camping, een chaletdorp, een camperpark, een bar-restaurant met kamers boven en afmeerplaatsen in het Rijn-Rhône kanaal. Er zijn 49 grasplaatsen, allemaal uitgerust met 10A-elektriciteit plus 20 verharde plaatsen voor campers. De fietsroute Nantes - Boedapest loopt vlak langs de camping en er zijn ook vele uitstekende wandelroutes over de boshellingen in de omgeving. Diverse activiteiten worden georganiseerd in het hoogseizoen, zoals creatieve en sportieve bezigheden voor kinderen, begeleide wandelingen en thema-avonden.

Voorzieningen

Toiletgebouw met wastafels in cabines, afgestelde douches, voorzieningen voor mindervaliden, afwasfaciliteiten en wasmachine. Speeltuin (2-8 jr.). Speelveld met tafeltennis, voetbal en volleybal. Animatie en activiteiten (hoogseizoen). Gedeeltelijk WiFi (gratis). Chalets te huur.

  • Paardrijden
  • Golf
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein

Kaart

Routebeschrijving...
Neem op de A38 afslag 5 naar Baume-les-Dames en volg de borden naar het centrum. Daar richting Pontarlier volgen, de brug over en scherp naar rechts D277 richting Esnans. Volg de weg langs het kanaal. Camping na Capitainerie en camperplaats aan de linkerkant.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Domaine d’Aucroix, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...