Domaine d’Inly
FR56240

Domaine d’Inly

Pénestin-sur-Mer, Morbihan, Bretagne

Alan Rogers overzicht

Deze grote camping wordt merendeels in beslag genomen door de stacaravans en chalets van de camping, van privé-eigenaren en een aantal van touroperators. De meeste plaatsen zijn ingedeeld in groepen van 10 of 14 in een cirkel met een waterpunt in het midden. Van de 500 plaatsen zijn er 80 toerplaatsen, alle zijn groot (150-200 m2), meestal vlak en hebben 10A-elektriciteit. Ze liggen vaak aan het aantrekkelijke meer onderaan de camping waar gevist en gekanood kan worden. Kinderen kunnen rond het meer een rit op een pony maken. Er is een aantrekkelijk verwarmd zwembad met glijbanen, en een bar en restaurant aan een binnenplaats.

Voorzieningen

Een toiletgebouw (een tweede staat gepland) met faciliteiten voor mindervaliden en een babykamer. Wasserette. Winkel, kleine, aangename bar met grootbeeld satelliet-tv, een aantrekkelijk restaurant en afhaalmaaltijden (hele seizoen). Verwarmd zwembadcomplex met glijbaan (buiten 15/5-15/9, binnen hele seizoen). Spelletjeskamer. Speeltuinen. Voetbalveld (wekelijkse wedstrijden in juli/aug). Wellness (hele seizoen). Meer om in te vissen en kanoën. Ponyrijden. Fietsverhuur. Sporten en andere activiteiten. WiFi.

  • Vissen in de buurt
  • Paardrijden
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Binnenzwembad
  • Winkel
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein
  • Café
  • TV-kamer

Lees meer over Domaine d’Inly op: Officiële Website.

Galerij

Kaart

Routebeschrijving...
Neem op de N165 afslag 15 en rijd via de D34 naar Pénestin. Bij Pénestin linksaf de D201 richting Assérac nemen. Na 100 m linksaf (camping staat aangegeven) en na 650 m rechtsaf. Camping volgt na 400 m aan de linkerkant.

U kunt nu...

Meer weten over Domaine d’Inly?

Reserveren voor Domaine d’Inly?

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Domaine d’Inly, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...