FR32180

Domaine Lacs de Gascogne

Seissan, Gers, Midi-Pyrénées

Alan Rogers overzicht

Dit is een ruime camping gelegen in Seissan aan de voet van de Pyreneeën. Een indrukwekkende toegangsweg rond het grootste van drie meren leidt tot het ruime en ontspannende domein. De 50 grote toerplaatsen op gras hebben meestal schaduw en een mooi uitzicht op het meer. De elektriciteit is 16A (lange kabels). Er zijn 25 comfortabele chalets en stacaravans te huur. Rond het mooie zwembad en de zoutwaterbaden is een roomwit stenen terras aangelegd. Daar dichtbij bevinden zich ook een sauna, fitnessruimte en nieuw toiletgebouw. De bar en het restaurant met uitstekend eten zijn het hele seizoen geopend. De meren zijn prima geschikt voor vissen, kajakken en avondkampvuren op het strand. Aan de andere kant van het meer kan ‘wild’ gekampeerd worden en daar staan ook 5 tipi’s die te huur zijn.

Kaart

Routebeschrijving...
Vanuit Auch naar het zuiden over de N21. Bij Beaulieu verder naar het zuiden over de D929 tot Seissan. Daar staat de camping goed aangegeven.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Domaine Lacs de Gascogne, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...