FR56390

Flower Camping du Lac

Carnac, Morbihan, Bretagne

Alan Rogers overzicht

Deze camping aan een meer ligt tussen de Golf van Morbihan en het Quiberon schiereiland, op 3 km van de haven van La Trinité-sur-Mer, terwijl de beroemde megalieten nog dichterbij liggen. De camping is zeer goed onderhouden met bloemen en bosjes die voor genoeg schaduw en afscherming zorgen. Er zijn 120 staanplaatsen van verschillende groottes, vaak met een schitterend uitzicht over het meer; toegang tot de camping is ook voor grote voertuigen mogelijk. De eigenaar richt zich vooral op jonge gezinnen en stellen die houden van rust in een idyllische omgeving.

Kaart

Routebeschrijving...
Vanaf de N165 (Vannes - Lorient) neemt u ten zuiden van Auray de afslag Carnac/Ploemel (D768). Na 4 km linksaf de D186 richting La Trinité-sur-Mer. Na ca 3 km linksaf (camping aangegeven, ingang na 1,5 km).

U kunt nu...

Reserveren voor Flower Camping du Lac?

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Flower Camping du Lac, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...