FR62030

Kawan Village Château du Gandspette

Eperlecques, Pas-de-Calais, Nord/Pas-de-Calais

Alan Rogers overzicht

Deze ruime privécamping ligt op het terrein van een 19de-eeuws kasteel. De camping ligt dicht bij de Kanaaltunnel en is daardoor een handige overnachtingsplaats, maar heeft ook een reeks faciliteiten voor een langer verblijf. Er zijn 110 toerplaatsen, allemaal met elektriciteit. Daartussen staan 20 privéstacaravans en -caravans en 18 huurcaravans. Tussen de plaatsen staan bomen en hagen. Langs het terrein staan hoge bomen en er is een toegang tot een bos, waar u kunt wandelen. In de buurt is het ‘Blockhaus’ uit WO II de moeite waard om te bekijken, net als ‘La Coupole’ bij St.- Omer uit dezelfde periode. Vrijdagmarkt in Watten en zaterdagmarkt in St.-Omer.

Kaart

Routebeschrijving...
Komende uit de richting Duinkerke op de A16 afslag 53 nemen en de D300 volgen richting St.-Omer. Na ca 25 km rechtsaf naar Eperlecques en de camping (ingang na 1 km aan uw rechterhand).

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Kawan Village Château du Gandspette, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...