l’Insolite Camping
FR63320

l’Insolite Camping

Brassac-les-Mines, Puy-de-Dôme, Auvergne

Alan Rogers overzicht

L’Allier is een aangename gemeentecamping gelegen aan de oevers van de rivier de Allier, in het zuidelijke deel van het departement Puy-de-Dôme. Er zijn 34 schaduwrijke grasplaatsen, allemaal met elektriciteit, en variërend in grootte vanaf 70 m². Er zijn ook 12 volledig uitgeruste, kleurrijke Mongoolse yurts te huur. De voorzieningen bestaan uit een frisdrankautomaat en een schuur om in te spelen en te schuilen; in de rivier kan op zalm gevist worden (vergunning verkrijgbaar). Vlakbij ligt een gemeentelijk multisportterrein en een grote speeltuin voor de kinderen. Er is een openluchtzwembad op korte afstand, in Brassac-les-Mines. Al deze voorzieningen zijn gratis voor kampeerders.

Voorzieningen

Toiletgebouw met nieuwe voorzieningen voor gezinnen en mindervaliden. Vers brood in hoogseizoen.

  • Vissen in de buurt
  • Huisdieren
  • Kinderspeelterrein

Kaart

Routebeschrijving...
Neen vanuit Clermont-Ferrand de A75 en sla af (nr. 18) naar Charbonnier/Brassac. Volg de A76 en ga na drie rotondes linksaf (D34A) en weer links Brassac-les-Mines in. Volg dan de borden.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op l’Insolite Camping, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...