NL6975

Molecaten Park Waterbos

Rockanje, Zuid-Holland, Zuid-Holland

Alan Rogers overzicht

Waterbos is een kleine, gemoedelijke camping, gelegen achter de duinen op het eiland Voorne. Het terrein ligt op loopafstand van het brede zandstrand bij Rockanje, dat langzaam afloopt in zee ideaal voor kinderen. Er zijn 340 plaatsen, waarvan 140 toerplaatsen, met schaduw van hoge bomen en gelegen op grasvelden met vaak een speeltuin in het midden. Er is keus tussen eenvoudige plaatsen, comfort en comfort-plus; ze zijn allemaal voorzien van 6/10A-elektriciteit. De laatste categorie is uitgerust met een eigen douche, wc en wastafel. Ook zijn er stacaravans, luxe kampeerhuisjes en ingerichte seizoententen te huur.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem vanaf de A15 bij Rozenburg de N57 richting Hellevoetsluis. Na 8 km derde afslag rechts naar Rockanje (N496). De camping ligt iets ten noorden van het dorp en staat goed aangegeven.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Molecaten Park Waterbos, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...