NL5520

Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Hoek, Zeeland, Zeeland

Alan Rogers overzicht

Dit vakantiepark ligt aan de oevers van het Braakmanmeer (zoet water met een tikje zout) en zorgt voor veel plezier voor het hele gezin. De uitgebreide recreatievoorzieningen zijn ook toegankelijk voor niet-kampeerders. Het 210 hectare grote park wordt door grote bomen verdeeld in toergebieden van verschillende afmetingen, zowel open als in de schaduw. Er is een ruime keus aan plaatsen die vari๋ren van zeer eenvoudig (zonder elektriciteit) tot luxe (gelegen aan het water en met alle voorzieningen inclusief 6A-elektriciteit). Daarnaast zijn er luxe bungalows en stacaravans te huur en seizoensplaatsen.

Kaart

Routebeschrijving...
A58 Bergen op Zoom - Middelburg/Vlissingen afrit Terneuzen (TOL) naar de Westerscheldetunnel. Bij rotonde rechtsaf naar Hoek, paar honderd meter voorbij Hoek naar Braakman-Noord.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Oostappen Vakantiepark Marina Beach, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...