Sites et Paysages le Moulin de Ventre
FR04030

Sites et Paysages le Moulin de Ventre

Forcalquier, Alpes-de-Haute-Provence, Provence

Alan Rogers overzicht

Dit is een vriendelijke privécamping, gelegen in het hart van de Haute-Provence, nabij Forcalquier, een bruisend klein Frans marktdorpje. Het is een aantrekkelijke locatie aan een klein meer en te midden van 11 ha bosrijk, heuvelachtig terrein waar u kunt wandelen. De 124 vlakke standplaatsen worden van elkaar gescheiden door verschillende bomen en kleine struiken, 114 zijn voorzien van elektriciteit (6A, lange kabels kunnen nodig zijn). Sommige plaatsen liggen heel mooi aan een kleine rivier die over het terrein stroomt. Er wordt Engels gesproken.

Voorzieningen

Het gerenoveerde toiletgebouw heeft voorzieningen voor mindervaliden. Babybad. Wasmachines en drogers. Koelkastverhuur. Brood. Bar/restaurant, afhaalmaaltijden (hele seizoen). Thema-avonden (hoogseizoen). Pizzeria. Zwembaden (15/5-30/9). Nieuwe speeltuin. Springkasteel. Vissen en jeu-de-boules. Georganiseerde activiteiten in het hoogseizoen. Geen disco’s. Alleen elektrische of gasbarbecues toegestaan. Internet en gratis WiFi.

 • Vissen in de buurt
 • Paardrijden
 • Strandcamping
 • Golf
 • Buitenzwembad
 • Restaurant
 • Winkel
 • Huisdieren
 • Kinderspeelterrein
 • Café
 • TV-kamer

Lees meer over Sites et Paysages le Moulin de Ventre op: Officiële Website.

Galerij

Kaart

Routebeschrijving...
Neem vanaf de A51 afslag 19 (Brillanne). Sla rechtsaf naar de N96 en ga dan linksaf de N100 (richting Forcalquier) op en volg deze gedurende 3 km naar het westen. De camping wordt aan de linkerkant aangegeven, net na de brug 3 km ten zuidoosten van Niozelles.

U kunt nu...

Meer weten over Sites et Paysages le Moulin de Ventre?

Reserveren voor Sites et Paysages le Moulin de Ventre?

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Sites et Paysages le Moulin de Ventre, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...