Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie
FR58040

Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie

Saint Léger-de-Fougeret, Nièvre, Bourgogne

Alan Rogers overzicht

Dit is een rustige camping op een heuvel in het regionale natuurpark de Morvan met uitzicht op het meer (l’étang), en de omringende weilanden en heuvels. In het door een bron gevoede meer kan geweldig gezwommen en gevist worden. Er is een kleine bar en een restaurant waar regionaal eten van goede kwaliteit wordt geserveerd en een goed voorziene winkel met lokale producten. Er zijn 73 plaatsen op terrassen, waarvan 67 toerplaatsen, 45 met elektriciteit (10/16A). In 2013 is er gerenoveerd, inclusief een nieuwe indeling van plaatsen met minder steile paden, plus de aanleg van een nieuw verwarmd buitenzwembad en een verwarmd toiletgebouw.

Voorzieningen

Nieuw verwarmd toiletgebouw met met ruimte voor mindervaliden/gezin, maar vanaf sommige plaatsen een eind heuvelop lopen. Wasmachine en droger. Winkel, bar, restaurant, afhaalmaaltijden, verwarmd buitenzwembad (hele seizoen). Zwemmen in het meer. Vissen. Speelterreinen. Fietsverhuur. Caravanstalling. Grote campers niet toegestaan. Chalets met tv en dvd-speler te huur. Gedeeltelijk WiFi (gratis).

 • Vissen in de buurt
 • Paardrijden
 • Strandcamping
 • Golf
 • Buitenzwembad
 • Restaurant
 • Winkel
 • Huisdieren
 • Kinderspeelterrein
 • Café
 • TV-kamer

Lees meer over Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie op: Officiële Website.

Galerij

Kaart

Routebeschrijving...
St.-Léger-de-Fougeret ligt 10 km ten zuiden van Château-Chinon. Neem vanaf daar de D798 en volg vanaf de rotonde de D27. Na 3 km op een splitsing rechts de D157 naar St.-Léger (5.5 km). Volg de borden door het dorp tot de camping.

Bijzonderheden

U kunt nu...

Meer weten over Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie?

Reserveren voor Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie?

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Sites et Paysages l’Etang de la Fougeraie, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...