Bella Italia
FR85260

Village de la Guyonnière

Saint Julien-des-Landes, Vendée, Vendée

Alan Rogers overzicht

La Guyonnière is een ruime, landelijke camping van 30 hectare. De Nederlandse eigenaar heet elke gast hartelijk welkom. Het terrein bestaat uit acht verschillende grasweiden. Alle zijn redelijk vlak en zeven weiden hebben eigen sanitair. De 270 staanplaatsen zijn enorm groot (gemiddeld 225 m2!) en hebben een mix van zon en schaduw. Sommige plaatsen zijn open, andere worden van elkaar gescheiden door een boom en enkele struiken. Alle staanplaatsen hebben elektriciteit en er zijn 115 stacaravans en chalets. De bar en het restaurant bevinden zich in de mooi verbouwde boerderij. In het hoogseizoen wordt ’s avonds in de bar animatie verzorgd.

Campsite Video

Kaart

Routebeschrijving...
De camping staat aangegeven aan de D12 (La Mothe Achard - St.-Gilles-Croix-de-Vie), ongeveer 4 km ten westen van St.-Julien-des-Landes en bevindt zich 1 km van de hoofdweg.

U kunt nu...

Reserveren voor Village de la Guyonnière?

Alan Rogers Travel Card - Park Perks available here

Kortingen op campings

Houders van de Alan Rogers Travel Card profiteren van exclusieve camping-aanbiedingen. Log in of vraag een Alan Rogers Travel Card aan om de aanbiedingen van deze camping te bekijken.

Log In Nu aanmelden

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Village de la Guyonnière, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...