PO8175

Zmar Eco Campo

Odemira, Beja, Alentejo

Alan Rogers overzicht

Zmar is een bijzonder, nieuw project dichtbij Zambujeira do Mar, aan de kust van Alentejo. Het gaat om een zeer ambitieus initiatief dat uitgevoerd wordt volgens strakke ecologische principes. Er worden bijvoorbeeld hulpbronnen gebruikt die vernieuwd kunnen worden, zoals plaatselijke houtgewassen. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van recyclebaar plastic en zonne-energie. In de publieke binnenruimten is geen airconditioning, maar er komt voldoende koeling van de ondergrondse ventilatie en waar mogelijk van ventilators. De plaatsen van rond de 100 m2 zijn meestal voorzien van kunstmatige schaduw. U kunt er ook caravans en met hout beklede stacaravans huren.

Kaart

Routebeschrijving...
Neem op de A2 afslag 12 (Ourique) en rijd via de IP2 naar Ourique. Vervolgens over de N123 naar Garvao. Daar neemt u de N368 en de N263 naar Odemira. Rij verder over de N393 door Boavista richting Zambujeira do Mar.

U kunt nu...

Stuur een email naar de camping

Vindt u dit een goede camping?

Heeft u genoten van uw verblijf op Zmar Eco Campo, dan kunt u op hem stemmen voor de jaarlijkse Lezersaward.

Lees meer Alan Rogers Lezersaward

Campings in de buurt

Stuur een e-mail over deze Late Deal naar de camping

Neem over deze korting contact op met de camping

Gebruikers die deze camping bekeken bezochten ook:
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...