De nieuwe Boekhandel App

Alan Rogers maakt graag gebruik van de nieuwste technologie. We hebben daarom een 2.0 versie van onze iPad Boekhandel App geïntroduceerd met veel verbeteringen en een nog makkelijker te gebruiken interface.

GRATIS – de nieuwe Boekhandel App

Alan Rogers Boekhandel op uw iPad en mini-iPad

Download de nieuwe gratis Alan Rogers Boekhandel App via iTunes en maak uw keuze uit onze digitale gidsen.

Volg ook de niewste technologie en de nieuwste ideeën

Alan Rogers maakt graag gebruik van de nieuwste technologie. We hebben daarom een 2.0 versie van onze iPad Boekhandel App geïntroduceerd met veel verbeteringen en een nog makkelijker te gebruiken interface.

Onze gidsen van 2013 zijn nu beschikbaar voor iPad en mini-iPad met aanzienlijke kortingen.

Herstel vorige aankopen

Wanneer u eerder een gids van 2012 heeft gekocht, kunt u deze digitaal terugplaatsen op de boekenplank in de nieuwe Boekhandel App.

Om de GRATIS Alan Rogers Boekhandel App te downloaden klikt u op de download-knop waarmee u terecht komt op de officiële downloadpagina's van Apple iTunes. U kunt ook de QR-code scannen vanaf uw iPad om op deze pagina's te komen.

We hebben de meest gestelde vragen over de Alan Rogers iPad App voor u op een rij gezet.

FAQ Alan Rogers Boekhandel App

Q. Kan ik mijn gidsen opnieuw downloaden wanneer ik ze kwijt ben of wanneer ik de App opnieuw heb geïnstalleerd?
A. Ja. Herhaal gewoon dezelfde handelingen als bij koop. iTunes brengt een gids niet tweemaal in rekening.

Q. Moet ik betalen wanneer ik dezelfde gids meer dan eenmaal opnieuw downloadt?
A. Nee, daar hoeft u niet voor te betalen. Wanneer u een gids koopt in de app store van iTunes, kunt u via uw account de gids zo vaak opnieuw downloaden als u wilt, zonder dat u daarvoor extra moet betalen.

Q. Mijn gids is verdwenen van de boekenplank. Wat moet ik doen?
A. De iPad heeft een 'slimme' manier om ruimte vrij te maken door grote bestanden weg te gooien. Dat kan handig zijn, maar soms gooit iPad bijvoorbeeld een gids weg zonder u te waarschuwen. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen voldoende vrije ruimte beschikbaar te hebben en daarna de gids opnieuw downloaden. U hoeft niet nog eens te betalen.

Q. I open the book from the bookshelf but just get a blank screen, what should I do?
A. Dit komt voor wanneer een download niet is voltooid. Meestal gebeurt dat omdat de app gesloten werd tijdens het downloaden of omdat de iPad geen verbinding meer had met internet. U lost dit op door het bestaande boek weg te gooien en de handelingen voor opnieuw downloaden te herhalen, terwijl u ervoor zorgt dat de app aan blijft staan en er verbinding is met internet. U hoeft niets extra te betalen.

sluiten
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...