De Alan Rogers Bookstore App

Met de Alan Rogers Bookstore app kunt u op een eenvoudige manier onze gidsen van 2013 en 2104 downloaden. Gebruik voor de nieuwe gidsen van 2015 onze Publications app.

GRATIS – De Alan Rogers Bookstore App

Onze Bookstore app is bestemd voor vorige aankopen van onze gidsen van 2013 en 2014. Download voor de gidsen van 2015 onze nieuwe Publications app.

Hoe het werkt

De Bookstore app is beschikbaar voor iPad en iPad mini. Download de app via iTunes en selecteer een digitale versie van onze eerdere gidsen.

Onze nieuwe Publications app voor downloads van de nieuwste gidsen is geschikt voor Apple en Android.

Herstel vorige aankopen

Wanneer u eerder een gids heeft gekocht, kunt u deze digitaal terugplaatsen op de boekenplank in de Bookstore app.

Om de GRATIS Alan Rogers Bookstore app te downloaden klikt u op de download-knop waarmee u terecht komt op de officiële downloadpagina's van Apple iTunes. U kunt ook de QR-code scannen vanaf uw iPad om op deze pagina te komen.

We hebben de meest gestelde vragen over de Alan Rogers iPad App voor u op een rij gezet.

FAQ Alan Rogers Boekhandel App

Q. Kan ik mijn gidsen opnieuw downloaden wanneer ik ze kwijt ben of wanneer ik de App opnieuw heb geïnstalleerd?
A. Ja. Herhaal gewoon dezelfde handelingen als bij koop. iTunes brengt een gids niet tweemaal in rekening.

Q. Moet ik betalen wanneer ik dezelfde gids meer dan eenmaal opnieuw downloadt?
A. Nee, daar hoeft u niet voor te betalen. Wanneer u een gids koopt in de app store van iTunes, kunt u via uw account de gids zo vaak opnieuw downloaden als u wilt, zonder dat u daarvoor extra moet betalen.

Q. Mijn gids is verdwenen van de boekenplank. Wat moet ik doen?
A. De iPad heeft een 'slimme' manier om ruimte vrij te maken door grote bestanden weg te gooien. Dat kan handig zijn, maar soms gooit iPad bijvoorbeeld een gids weg zonder u te waarschuwen. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen voldoende vrije ruimte beschikbaar te hebben en daarna de gids opnieuw downloaden. U hoeft niet nog eens te betalen.

Q. I open the book from the bookshelf but just get a blank screen, what should I do?
A. Dit komt voor wanneer een download niet is voltooid. Meestal gebeurt dat omdat de app gesloten werd tijdens het downloaden of omdat de iPad geen verbinding meer had met internet. U lost dit op door het bestaande boek weg te gooien en de handelingen voor opnieuw downloaden te herhalen, terwijl u ervoor zorgt dat de app aan blijft staan en er verbinding is met internet. U hoeft niets extra te betalen.

sluiten
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...