Kamperen in Londen

loading...

Londen heeft een oppervlakte van meer dan 1000 km2. U vindt hier honderden musea, indrukwekkende galerieën, historische gebouwen en monumenten, prachtige parken, drukke winkelcentra en markten. Het heeft iedereen iets te bieden.

Londen Vakantie-ideeën

Ontdek Londen

Kamperen in Londen

Londen is ondanks haar omvang gemakkelijk te doorkruisen dankzij de ondergrondse. De bussen zijn ook erg handig en bieden u de gelegenheid de beroemde plaatsen te zien. Zeker de toeristische bussen met open dak geven u de kans de stad goed te bezichtigen. Enkele van de vele beroemde plaatsen in Londen zijn de Tower of London, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, de Big Ben en het parlement. De Theems stroomt door het hart van Londen en verdeelt de stad in noord en zuid. Door de jaren heen zijn vele bars en restaurants op haar oevers verschenen. Londen is een van de meest multiculturele steden ter wereld. Ze biedt daardoor een keur aan restaurants met een zeer diverse keuken. U kunt ook goed winkelen in Londen. In het beroemde Harrods of Harvey Nichols, in Oxford Street of op de marktjes in Camden Town en Portobello Road bijvoorbeeld. Als de drukte u te veel wordt, kunt u altijd nog naar een van de prachtige parken gaan. Het St.-James Park ligt tegenover Buckingham Palace. In Hyde Park kunt u een boottocht op de Serpentine boeken.

U kunt nu...

Zoek campings in Londen

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...