Kamperen in Noordwest-Engeland

loading...

U vindt in het noordwesten veel industrieel erfgoed en een ongerept landschap. Hier liggen de dynamische steden Manchester en Liverpool en de badplaatsen Blackpool en Morecambe Bay. Bovendien heeft het noordwesten een lange kust waar veel vogelsoorten leven.

Noordwest-Engeland Vakantie-ideeën

Ontdek Noordwest-Engeland

Kamperen in Noordwest-Engeland

De prachtige landschappen van het noordwesten bieden oneindig veel recreatieve mogelijkheden. Actieve mensen kunnen op de rustige vlakten van Cheshire uitstekend wandelen. U kunt uit heel veel wandelpaden kiezen. Lancashire is ook een goed wandelgebied. U vindt hier het prachtige Bowland-bos. U heeft tijdens uw wandeling een fantastisch uitzicht over het Lake District en de Yorkshire Dales. De vogelaars zijn hier ook goed af. U vindt aan de kust de beste plaatsen van Engeland om naar vogels te kijken. Vooral de kust bij Sefton en het schiereiland Wirral zijn zeer geschikt. De steden in dit gebied hebben hun eigen charme. Manchester heeft geweldige winkelcentra, een dynamisch nachtleven en een rijke Victoriaanse geschiedenis. Liverpool heeft meer musea en galerieën dan elke andere stad in Engeland, behalve Londen dan. Lancaster heeft mooie Georgian gebouwen en een imposant Normandisch kasteel. Chester is bekend vanwege haar middeleeuwse architectuur en haar galerieën. Blackpool is de populairste badplaats van Engeland en zit stampvol gezelligheid en leuke dingen, zoals de observatiepunten in de wereldberoemde toren.

U kunt nu...

Zoek campings in Noordwest-Engeland

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...