Seiser Alm

Kamperen in Zuid-Engelend

loading...

Het zuiden heeft een boeiende zeevaartgeschiedenis en veel historische bezienswaardigheden. Het rustige Engelse landschap is bezaaid met ansichtkaartachtige dorpjes, oude steden, indrukwekkende kastelen en statige landhuizen. Dit alles wordt aangevuld met een prachtige kust en levendige badplaatsen.

Zuid-Engelend Vakantie-ideeën

Ontdek Zuid-Engelend

Kamperen in Zuid-Engelend

De zuidkust is een populaire vakantiebestemming bij strandgangers. De bekendste badplaatsen zijn Lulworth, Swanage en Bournemouth. Poole Bay, de grootste natuurlijke haven van Europa, ligt ook aan dit deel van de kust, evenals Durdle Door, een door de zee uitgeslepen boog. In de buurt van Poole Bay ligt het eiland Purbeck. Het is niet echt een eiland, maar een kaap, die vanaf de haven van Poole de zee in loopt. Aan de overkant ligt Wight, dat makkelijk met de veerboot te bereiken is. Het landelijke zuiden van Engeland bestaat uit golvende heuvels en beboste dalen. De vele wandel- en ruiterpaden voeren u door pittoreske dorpjes waar u de echte Engelse pubs vindt. Het ’New Forest’, zeer bekend door de in het wild levende pony’s, is een heerlijke plek om u terug te trekken. De Theems waaiert zijn weg door het Chilterns-gebied. De rivier stroomt door een prachtig landschap, in de buurt van Oxford bijvoorbeeld, langs charmante dorpjes, kastelen en landhuizen. Oxford heeft oude universiteitsgebouwen en veel restaurants, cafés en winkels. U kunt door de stad wandelen, een roeiboot huren of een van de vele boottochten boeken.

U kunt nu...

Zoek campings in Zuid-Engelend

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...