Kamperen in Zuidwest-Engeland

loading...

Het zuidwesten is een diverse regio met prachtige zandstranden, steile kliffen, verlaten heidevelden en golvende groene heuvels. Hier drinkt u de romige Engelse thee, maar u vindt hier ook historische bezienswaardigheden en een prachtige natuur, zoals het Eden Project.

Zuidwest-Engeland Vakantie-ideeën

Ontdek Zuidwest-Engeland

Kamperen in Zuidwest-Engeland

Cornwall is een van de populairste vakantiebestemmingen in Engeland. De kust wordt continu door de Atlantische Oceaan bestormd en daardoor zijn indrukwekkende kliffen ontstaan. De kliffen worden afgewisseld met zandstrandjes en kleine badplaatsen. De kust is een paradijs voor surfers. De woeste en wilde Bodmin Moor domineert het binnenland. Het Dartmoor National Park heeft een overweldigend heidelandschap en granieten rotspieken. Hier vindt u nog wilde pony’s. Het landschap bestaat uit zacht golvende velden, afgewisseld met mooie huisjes. De kust bij Torbay staat bekend als de Engelse Rivièra. Dankzij het gematigde klimaat groeien hier zelfs palmbomen. De prehistorische kust is rijk aan fossielen en strekt zich uit over West-Dorset. Hier liggen het Chesil-strand, Lyme Regis en Weymouth. Somerset is beroemd om zijn kaas en cider. U kunt hier goed wandelen in het Exmoor National Park, dat tot Devon loopt. De natuurlijke schoonheid van Wiltshire vindt zijn weerklank in het Marlborough-hoogland, het Savernake-bos en de Avon. Op deze plek vindt u een van de beroemdste prehisto-rische plekken ter wereld, de eeuwenoude stenen cirkels van Stonehenge.

U kunt nu...

Zoek campings in Zuidwest-Engeland

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...