Kamperen in Côte d`Azur

loading...

Het is geen wonder dat de Côte d’Azur een van de best bezochte bestemmingen van Frankrijk is. De regio baadt van de vroege lente tot de late herfst in de zon en heeft een prachtig landschap, kosmopolitische steden en sublieme zandstranden.

Ontdek Côte d`Azur

Kamperen in Côte d`Azur

De glinsterende Côte d’Azur, beter bekend als de Franse Rivièra, heeft een uitgestrekte kust. U vindt hier de verfijnde steden Monte Carlo, Nice en Cannes en niet te vergeten die andere beroemde, en zonder twijfel de meest aantrekkelijke en elegantste badplaats, St.-Tropez. De Côte d’Azur is door zijn uitgestrekte, goudgele zandstranden en vele uren zon een paradijs voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Het is een spectaculaire kust met overweldigende stranden en warme zeeën. De eigenaardige haventjes liggen nu vol met luxe plezierjachten. De vissersdorpjes zijn stijlvolle vakantiebestemmingen geworden en hebben veel havencafés en drukke stranden. Hoog in de heuvels liggen rustigere, middeleeuwse dorpjes met kronkelige straatjes. U vindt hier huizen met witte muren en terracotta daken, die al jaren kunstenaars en bezoekers trekken. In St.-Paul-de-Vence flaneren de bezoekers door de smalle straatjes met kinderhoofden langs de galerieën en winkeltjes. Grasse is het parfumcentrum van de wereld. De stad is omgeven door Provençaalse lavendelvelden en schaduwrijke olijfboomgaarden. Ze vullen de lucht op bepaalde tijden van het jaar met een magische geur.

U kunt nu...

Zoek campings in Côte d`Azur

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...