Kamperen in Provence

loading...

Dit deel van Frankrijk roept dromerige beelden op van luie namiddagen tussen slaperige dorpspleinen, zonnige wijngaarden en prachtige lavendelvelden onder een strakblauwe hemel.

Ontdek Provence

Kamperen in Provence

De Provence is een regio met magisch licht, lichtgekleurde landschappen, olijfgaarden, de naar kruiden geurende garrigue, wijngaarden en Romeinse en middeleeuwse oudheden. De rivierdalen vormen natuurlijke routes door de bergpassen. U kunt in Orange en Vaison-la-Romaine Romeinse monumenten bekijken. In Vaison-la-Romaine is een 2000 jaar oude brug nog steeds in gebruik. De pauselijke rechtbank stond in Avignon. Het Palais des Papes is een spectaculair gebouw. De Hautes-Alpes belonen u met een fantastisch uitzicht, rust en een vredig gevoel. Briançon is de hoogst liggende stad van Europa. De meeste hoge passen zijn niet geschikt voor bangeriken. De zuidelijke hellingen van de Montagne du Luberon in de Vaucluse veranderen in de late lente in een spectaculaire kleurenzee door de massa’s wilde bloemen. De vulkaan de Mont Ventoux, beroemd geworden door de Tour de France, biedt een imposant uitzicht. De geuren, kleuren en het intense licht hebben kunstenaars en schrijvers geïnspireerd zich in de slaperige dorpjes te vestigen.

U kunt nu...

Zoek campings in Provence

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...