Kamperen in Rhône Alpes

loading...

Rhône Alpes is een spectaculaire streek met een rijk en gevarieerd landschap, met o.a. de steile kloven en geurige heuvels in het Rhône-dal en de diepe dalen en indrukwekkende berghellingen van de Savoie en de Dauphiné.

Rhône Alpes Vakantie-ideeën

Ontdek Rhône Alpes

Kamperen in Rhône Alpes

Het Rhônedal heeft interessante gebieden en veel natuurschoon. Het landschap varieert van de zongebakken Drôme, met zijn immer veranderende landschappen en de geïsoleerde bergen van de Vercors, tot de diepe kloven en hoge plateaus van de Ardèche. De Ardèche is bezaaid met prehistorische grotten en weelderige dalen, gevuld met boomgaarden. Uiteraard vindt u in deze streek de wijngaarden van de Beaujolais en het Rhônedal. De sportievelingen onder u kunnen fietsen, paardrijden en raften. De afgelegen gebieden zijn een paradijs voor vogelspotters en wandelaars. De oude provincies Savoie en Dauphiné liggen tussen het Rhônedal en de Alpen en grenzen aan Zwitserland en Italië. Dit gebied heeft enorme, granieten uitstulpingen, uit elkaar gerukt door spectaculaire gletsjers en door de rivier uitgeslepen dalen. Het is een van de belangrijkste wintersportgebieden, maar ook in de zomer zijn er veel openluchtactiviteiten. Veel mensen komen hier om aan de massa te ontsnappen en te genieten van de frisse lucht, de wilde natuur, spectaculaire uitzichten, verborgen meren en afgelegen dorpen in een schitterend bergdecor.

U kunt nu...

Zoek campings in Rhône Alpes

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   Enjoy family holidays in Rhône Alpes

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...