Kamperen in AndalusiŽ

loading...

AndalusiŽ is een van de mooiste gebieden van Spanje. Het is beroemd door de zon, de dichters, zijn prachtige tradities, de originele folklore, zijn lange geschiedenis en het erfgoed dat de Moren achtergelaten hebben.

Ontdek AndalusiŽ

Kamperen in AndalusiŽ

De charmante stad Sevilla wordt doorsneden door de rivier de Guadalquivir. Sevilla is een van de drukst bezochte steden in deze regio. Vooral de oude stad, met de Giralda-toren, de kathedraal en de AlcŠzar, en de smalle, kronkelende straatjes van Santa Cruz zijn populair. Cůrdoba ligt ten noordoosten van Sevilla aan de Guadalquivir. Deze stad heeft een pittoresk joods stadsdeel en een rijke Moorse geschiedenis. De Mezquita is een van de mooiste moskeeŽn die de Moren ooit in Spanje gebouwd hebben. Granada ligt verder naar het oosten aan de voet van de Sierra Nevada. In deze stad staat het Alhambra waaronder een koninklijk paleis met prachtige tuinen en het fort Alcazaba. U kunt in de Sierra Nevada, de hoogste bergen van Spanje, uitstekend skiŽn en trektochten maken. Verder naar het zuiden vindt u de mooie stranden en toeristische gebieden Costa Tropical, Costa del Sol en de badplaats MŠlaga. Aan de westkust liggen nog meer stranden en de bruisende havenstad CŠdiz, een van de oudste nederzettingen van Spanje.

U kunt nu...

Zoek campings in AndalusiŽ

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...