Kamperen in Murcia

loading...

U vindt aan de kust van Murcia zandstranden, duinen en ongerepte baaien. In het binnenland vindt u heuvels en dalen en de regionale parken Sierra de Carche, Sierra de la Pila, Sierra de Espuña, Carrascoy en El Valle.

Ontdek Murcia

Kamperen in Murcia

Murcia is in de 9de-eeuw door de Moren op de oever van de Río Segura gesticht. Op het Kardinaal Belluga-plein staan twee mooie stukjes architectuur: het bisschoppelijk paleis en de kathedraal. Bovendien kunt u in deze stad veel musea en tentoonstellingen bezoeken. De karaktervolle stad Cartagena heeft veel bars en restaurants en twee nautische musea: het nationale museum van Maritieme Archeologie en het Marinemuseum. Een ander nautisch evenement is de internationale nautische week in juni. U vindt aan de kust vele stranden, die zich uitstekend lenen voor watersporten als zeilen, surfen, kanovaren en duiken. De landschildpadden en adelaars broeden in dit gebied tussen de kuststeden Águilas en Mazarrón. Landinwaarts vindt u de historische steden Lorca en Caravaca de la Cruz. De eerste staat bekend als de ‘barokke stad’ door de vele voorbeelden van barokke architectuur, terug te zien in de kerken, nonnenkloosters en huizen. In de tweede stad staan enkele mooie kerken, zoals de El Santuario de Vera Cruz.

U kunt nu...

Zoek campings in Murcia

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...