Kamperen in Navarre

loading...

Navarra ligt in Noord-Spanje tegen de Pyreneeën en de Franse grens aan. Het gebied is populair bij degenen die de pelgrimsroute richting Santiago de Compostela volgen. Bovendien zijn er veel rustige bergdorpjes, mooie valleien en een overvloed aan mooie stadjes en historische gebouwen.

Ontdek Navarre

Kamperen in Navarre

Pamplona is in 75 voor Christus gesticht door de Romeinse generaal Pompejus en vooral bekend door het Fiestas de San Fernmín (juli). Tijdens dit feest vindt de encierro plaats, een traditie waarbij mensen door de straten rennen, terwijl ze achtervolgd worden door stieren. Buiten de stad ligt de Sierra de Aralar, een prachtig gebied om te trekken met goede wandelroutes in verschillende moeilijkheidsgraden. Als u hier gaat wandelen komt u langs watervallen en grotten. In Excelsis komt u langs de oudste kerk van Navarra, de Santuario de San Miguel, een populaire bestemming van pelgrims. In de middeleeuwse stad Olite in het zuiden staan een prachtig 15de-eeuws kasteel, met veel geschutstorens, een romaanse en een gotische kerk. Aan de westkant liggen de natuurreservaten Urbasa en Andía. Verder naar het noorden en het oosten vindt u in de dorpjes en dalen van de Pyreneeën het mooiste landschap van de provincie. Vooral de Valle de Baztán en de Valle de Salazar zijn vermeldenswaardig. De actieveren onder u kunnen in de Valle de Roncal en in het nationale park Pirenaico bergbeklimmen.

U kunt nu...

Zoek campings in Navarre

Kunt u niet vinden wat u zoekt?

[Ad]   

Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

 
 
 

English    |    Nederland

loading...