Nieuw: Vakantiepark Arber in Beieren

Ferienpark Arber is het hele jaar geopend en ligt midden in het beschermde natuurgebied Het Beierse Woud, vlakbij de gezellige stad Zwiesel. Het beschikt o.a. over een mooi belevenisbad.

Het terrein, dat tot voor kort bekend was onder de naam Bayerischer Wald, is overgenomen door een Nederlandse eigenaar die samen met de Duitse beheerders begonnen is aan een groot aantal verbeteringen. De camping presenteerde zich samen met het regionale bureau van toerisme op de grote Nederlandse kampeerbeurzen in januari. Wij denken dat dit een heel aantrekkelijke camping gaat worden / al is!

Website Ferienpark Arber

Gepubliceerd op: 09 February 2011

« Campingnieuws

Bookmark and Share

Dit bericht delen

Publiceer dit bericht op uw website: kopieer het bericht naar het klembord


Publiceren van dit bericht is alleen toegestaan wanneer u hyperlinks en informatiebronnen volledig overneemt.
Kijk hier naar de gebruiksvoorwaarden.
Neem contact met ons op voor offline publicatie.
Over Alan Rogers

Onze ervaren inspecteurs reizen ieder jaar vele duizenden kilometers om campings in Europa te bezoeken en inspecteren. Wij selecteren de beste campings voor onze gidsen en geven onafhankelijke en objectieve beschrijvingen om u te helpen bij het vinden van de camping die aan al uw wensen voldoet. Wij houden ons dag in, dag uit bezig met campings om u zo goed mogelijk van dienst te zijn - en om u iedere keer weer een geslaagde vakantie te garanderen.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

Met kortingen voor abonnees en kampeerinformatie

loading...